Zhvishet në mes të rrugës për të hutuar shoferët, por vdes në mënyrë tragjike (VIDEO+18)


Një grua Ruse 35 vjeçe me emrin Natalia Borisovna Borodina ka gjetur vdekjen teksa ka qene me pushime në Republiken Domenikane. Video është shpërndarë live në internet.

Ajo gjeti vdekjen e menjëhershme pasi goditi shtyllën e një drite në rrugë teksa e kishte gjysmën e trupit jashtë dhe po jepte shfaqe tërësisht e zhveshur.

Videoja e regjistruar nga miku i saj ukrainas, i quajtur si Ivanna Boirachuk, 32 vjeç, ai ndalet menjëherë pasi ka një ulërimë të mbytur nga gruaja.