Zh duken në mënyrë mlsterloze dy adoleshentet shqiptare në Angli


Dy adoleshente shqipare janë zhd ukur prej ditësh në Angli.

Grisilda Dauti 14 vjeç dhe Gabriela Shenbitrasi 17 vjeç, prej më shumë se një jave kanë hu mbur kontaktet me familjen.

Mësohet se 17-vjeçarja është parë për herë të fundit më 4 janar, ndërsa shoqja e saj që nga 14 janari.

PoIicia e Cardiffit ndërkohë publikoi në Twitter fotografinë e dy vajzave dhe bëri thirrje për ndihmë, nga ato që mund të kenë ndonjë informacion.

PoIicia britanike ka vënë në dispozicion dy numra telefoni, 101 ose 004975.

https://twitter.com/swpcardiff/status/1088108468404453377