Zgjidhni një top festiv, mëso atë që të pret në vitin 2019


Për Vitin e Ri është zakon të shprehësh dëshirat. A keni një dëshirë për zemër? Çfarë do të dëshironit në vitin e ri? Shprehni një dëshirë!

Zgjidhni një nga zbukurimet e Krishtlindjes, shkoni poshtë dhe lexoni përgjigjen.

Cilin top zgjidhni? Numri 1/ Topi blu: Po, pa dyshim, dëshira juaj do të realizohet, por me kusht që kjo dëshirë nuk është për ju, por për një person të dashur, për familjen. Shprehni dëshirën tuaj për ata që janë pranë jush dhe me siguri do të realizohet.

Numri 2/ Topi i purpurt: Zgjedhje e mrekullueshme në kuptimin e vërtetë të fjalës. Po, me siguri do të realizohet nëse jeni duke pritur për një mrekulli. Mrekullitë ndodhin dhe nëse besoni dhe prisni me durim, gjithçka që keni dashur do të ndodhë.

Numri 3/ Topi i gjelbër: Po, sigurisht, dëshira juaj do të realizohet, por është e rëndësishme që të gjithë përreth jush të duan që ta realizosh ëndrrën tënde. Kombinoni përpjekjet dhe realizoni ëndrrat tuaja.

Numri 4/ Topi i kuq: Me siguri do të ndodhë, pa kushte dhe motive, ju e meritoni një pushim. Viti i ri do t’ju surprizojë së shpejti!