Zbulohet emri/ Ja kush është koka e agjenturës greke në LSI


Dalja e emrit të tij në agjenturat greke është një tjetër njollë e zezë për partinë e Ilir Metës, e cila po shkon çdo ditë e më shumë drejt shkërmoqjes

Agjenturat greke kanë ekzistuar në çdo kohë në vendin tonë, duke vepruar turpshëm në botën e nëndheshme. U desh vr.asja e eks.tremlstit grek, Kostandinos Kaçifas, që disa prej agje.nturave të nxirrnin kokën dhe të demonstronin veten.

Ngjarja e bujshme shërbeu jo pak për të identifikuar spiunët e lartë të politikës shqiptare, që paguhen nga taksapaguesit shqiptarë dhe punojnë për grekët. Njëri prej tyre ishte deputeti i LSI, Vangjel Tavo, një super-hajdut i politikës shqiptare. Vangjel Tavo iu tregoi hapur të gjithë shqiptare se është në shërbim të grekëve, pavarësisht se është zgjedhur nga populli dhe paguhet prej tyre që t’iu shërbejë.

Deputeti i LSI mund të cilësohet si ‘koka’ e agje.nturës greke në LSI, për shkak të veprimeve të tij në ngjarjen më të bujshme, atë të vr.asjes së eks.tremlstit grek. Deputeti Tavo u pozicionua turpërisht në krah të ekst.remlstëve grekë, duke treguar se ai është spiuni shqiptar në shërbim të grekëve, ku nuk përjashtohet edhe mundësia e pagesave që merr prej fqinjëve.

Ai jo vetëm shkoi në familjen e Kaçifas, për t’iu shprehur nga afër dhimbjen për humbjen e te.rrori.stit, që hapi zjarr ndaj poIicisë shqiptare, por doli në mbështetje të tyre edhe ditën e ceremonisë së va.rrimit, ku shumë ekstremistë grekë shpërthyen në thirrje anti-shqiptare.

Dalja e emrit të tij në agjenturat greke është një tjetër njollë e zezë për partinë e Ilir Metës, e cila po shkon çdo ditë e më shumë drejt shkërmoqjes, pasi nuk iu shërben interesave të qytetarëve shqiptarë, por po tenton me çdo kusht t’i rrjetë ata./Pamfleti