Xhenet dhe Melisa kapin mat Arzun me Kajan, ja ç’do ndodhë të hënën


Xhenet dhe Melisa kapin Arzun dhe Kajan duke darkuar së bashku në një restorant. Kaja i thotë Xhenetit se po feston me Arzun dhe Selimin për ortakërinë. Orhan vendos të hakm erret dhe hyn në restorant. Kaja kërc ënon Melisën se do vr*asë Arzun, Xhenetin ose Selimin. Melisa i përgjërohet të mos vr*asë asnjërin. Kaja i këkon Melisës të ndajë Selimin dhe Xhenetin. Ata bëjnë marrëveshje.

Orhan qëIIon me pist*oletë Selimin. Selimi bie në tokë. Xhenet dhe Arzu tro nditen dhe uIërasin. Kaja dhe Melisa dëgjojnë të sht ënën. Kaja dhe Xhenet nisen me makinë në spital. Selim i lutet mos ta dërgojnë në spital se nuk do t’i hapë telashe me policinë Orhanit. Orhan shkon në shtëpi dhe thotë se e vra*u Selimin. Sema, Mahir dhe Ozlem tro nditen.

Kaja e çon Selimin në shtëpinë e tij. Xhenet nuk pranon dhe kërkon që Selim të shkojë në spital. Mjeku operon Selimin. Ozlem kërkon të shkojë të shohë Selimin por Sema nuk e lejon. Ajo e mbyll Ozlemin në dhomë. Sema i thotë Orhanit të largohet e të fshihet për disa kohë. Orhan nuk pranon dhe pranon fajin që ka bërë. Sema i gjuan në shpullë Orhanit dhe më pas e përqafon.

Sema i kërkon Orhanit të bëjë siç i thotë ajo. Mjeku informon Kajan se Selim mund të vd*esë nga humbja e gja kut. Melisa dëgjon fshehtas bisedën e tyre. Kaja i thotë mjekut se i intereson që Selimi të vde*së. Melisa merr thi*kën e mjekut dhe kërc ënon Kajan. Selimit i vendosin oksigjenin. Melisa dhe Xhenet luten që Selim mos të vd*esë.