Vogelushi 10 vjecar mahnit turistët, flet 10 gjuhë për të shitur suvenire (Video)


 

Një video e djalit e postuar në Facebook nga një turiste u bë virale dhe tashmë numëron më shumë se 27,500 shpërndarje dhe 22,000 pëlqime. Në postimin në Facebook shkruhet: Sa gjuhë dini të flisni? Çfarë ishit duke bërë kur ishit në moshën e tij? Kam takuar 2 fëmijë në tempullin Ta Prohm në Angkor Wat.

E para ishte Lisa, ajo është 7 vjeçe, po shiste flaute vetëm, iu afrova asaj dhe bisedova me të. Më tha se mund të këndonte këngën e famshme të maces në Tik Tok. Ja kaluam shumë mirë. Ajo që me të vërtetë më shkoi, ishte një djalë tjetër i talentuar, ai mund të flasë më shumë se 10 gjuhë. Si fillim më foli në gjuhën kantoneze, pastaj më tregoi sa gjuhë mund të flasë.”

Më pas ajo tregon se djalin e vogël e takoi në tempullin e Ta Prohm, vendi i filmit i famshëm Tomb Rider. Venusi foli me djalin në shumë gjuhë të ndryshme dhe i tha asaj se mund të fliste gjuhën kantoneze, kineze, angleze, tajlandeze, japoneze, koreane, frënge dhe spanjolle. Ai gjithashtu dinte të fliste gjuhën mandarin, gjermanisht, Filipino dhe Malay.

Venus shton më tej: Ndihem mirënjohës që videoja e tij është bërë virale në rrjet, kjo mund të krijojë më shumë ndërgjegjësim për njerëzit që ka ende fëmijë që luftojnë çdo ditë për bukën e gojës.” Djali i vogël po u shiste suvenire turistëve, ai kishte një shportë të mbushur me magnete, flaute dhe çanta. Në një moment ai u tha kalimtarëve : Ju lutem, blini një nga unë, më duhen lekë për të shkuar në shkollë”.t, flet 10 gjuhë për të shitur suvenire.

 

https://youtu.be/zJZaKKIhEF8