VIDEO+FOTOT/ Dhëndri i Berishës Jamarbër Malltezi drejton protestën para kryeministrisë, Grida përqëndrohet në Zog të Zi


Partia Demokratike dhe LSI e kanë ndarë protestën e studentëve duke e përdorur atë për politikë të ditës. Ndërkohë që miIitantët e PD dhe LSI u refuzuan nga studentët për të ikur nga MAS, PD dhe LSI organizoi partinë dhe bllokoi Bulevardin përballë kryeministrisë dhe Zogun e zi me nga nje duzine militantesh.

Në krye të protestës përballë kryeministrisë është dhëndrri i Sali Berishës, Jamarbër Malltezi, ndërsa, siç dolën edhe mesazhet e ëhats app më parë në media, në Zogun e zi, drejton Grida Duma.