(Video) Tmerrohen pushuesit e Dukagjinit, çifti bën seks në mes të ditës


Një çift të rinjsh kanë dhënë një spektakël aspak të këndshëm, teksa kanë zgjedhur një vend publik për të bërë seks.

Ngjarja është regjistruar ditën e sotme në qytetin e Shkodrës pas një hoteli, ku ka patur shumë të pranishëm.

Nën hijen e pemës dhe nën prani të tjerëve, këta dy të rinj kanë vendosur që të shfryjnë epshin e tyre, duke dhuruar këtë pamje aspak të këndshme.

Raste të tilla nuk janë të pakta në Shqipëri, por në vendet e botës ato janë të dënuara me gjobë.