VIDEO – Teksa po flinte ne autobus, vajza ndjeu nje dore qe po i ferkonte gjoksin! E papritura ndodhi!


Ngacmimi seksual i grave është një çështje që është gjithnjë e me shume eshte duke u perhapur. Rrjetet sociale kanë ndihmuar për të treguar që vajzat po vuajnë nga këto përvoja të këqija.
Me kurajë të madhe, një vajzë kroate që flinte, kuptoi se një dorë ishte në gjoksin e saj. Kur dora e ngacmuesit filloi ta prekte, ajo vendosi të regjistrojë dhe të tregojë se ne çfarë situata gratë janë të ngacmuara nga dita në ditë. Vajza po udhëtonte me autobus nga Guanacaste në San Jose dhe, për shkak të udhëtimit të gjatë prej gjashtë orësh, ate e kaploi gjumi. Sidoqoftë, pasagjeri prapa saj filloi të përkëdhelte atë,
Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon: