VIDEO: Si në filma, Anijet gjigante rrotullohen në mënyrë spektakulare


Anijet gjigante rrotullohen në mënyrë spektakulare.

Komunikacioni ujor është shumë i rëndësishem dhe është trafiku më i vjetër në botë

Numri i aksid enteve është rritur dukshëm në rrugët tona tokësore.

Shumë prej aksi denteve përfundojnë me fatali tet.

Jemi mësuar të shohim aks ideente me makina gjithandej nëpër botë.

Por, nuk jemi mësuar të shohim shpesh aksi dente që përfundojnë me rrokullisje e fundosje të anijeve.

Anija më e famshme është ajo e Titanikut pasi që u shëndrrua në tragjedinë më të madhe në det.

Në videon më poshtë ju sjellim disa nga rrokullisjet më spektakulare të anijeve.