VIDEO/ Si duket segmenti i përfunduar i “Unazës së Madhe”


Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë, Damian Gjiknuri, përmes një postimi në Facebook ka shpërndarë pamjet e segementit të përfunduar të “Unazës së Madhe”, nga “Komuna e Parisit”, tek “Shkolla Teknologjike”.

Sipas tij, ky është edhe standardi me të cilin po ndërtohet edhe segmenti nga “Shkolla Teknologjike”, tek sheshi “Shqiponja”.

Ndërkohë, ai ka shtuar se shpronësimi i pronarëve do të bëhet 100%, ndërsa ata pa leje do të marrin 3 vite qira.

https://www.facebook.com/damian.gjiknuri.official/videos/2283585878527470/?t=0