Video që po thyen rrjetin: Pinguni kap ‘gruan’ me dashnorin, por ja çfarë ndodh


Kjo video e postuar nga National Geographic po bën xhiron e rrjetit me shpejtësi.
Një pinguin kthehet në ‘shtëpi’, por kap partneren me një pinguin tjetër.
Ajo që pason është një betejë e përgjakshme mes dy meshkujve.
Beteja duket sikur nuk ka fund dhe në një pikë ata vendosin se i vetmi opsion është që femra të zgjedhë partnerin e saj.