Video që po bën xhiro në Amerikë: Polici shqiptar pritet si hero, pasi ishte pIa gosur në krye të detyrës


Shqiptari, Amir Pali i cili punon si polic në New York u prit si hero nga kolegët e tij kur doli nga spitaIi, pasi ishte pIa gosur të dielën mbrëmë gjatë një aksioni policor.

“Krenar me ty Amir Pali, punonjës i policisë së shtetit të Nju Jorkut i cili u pla gos në krye të detyrës. Sot doli nga spitali dhe u përcoll me nderime nga kolegët e tij të policisë dhe njerëzit që e rrethonin. Shërim sa më të shpejtë!”, thuhet në njoftimin e faqë së policisë së New York-ut.
Ndryshe, Amir Pali është pla gosur në stomak të dielën mbrëma dhe është dërguar menjëherë në spital.

Sipas raportimeve nga mediat amerikane e gjithë ngjarja është e incizuar ngakamera që kishte në trup polici shqiptar.

Amiri dhe shoku i tij polic ishin në ndjekje të një personi të dyshuar. Nga raportimet e mediave, në incizime shihet i dyshuari duke bërtitur “Më godltni”

Policia është duke hetuar rastin se nëse pIu mbi që godl ti policin shqiptar ishte nga shoku i tij, polic gjithashtu. Deri më tani po dyshohet se pla gosja e Amir Palit ka qenë e paqëllimtë.

Sipas raportimeve nga mediat amerikane e gjithë ngjarja është e incizuar ngakamera që kishte në trup polici shqiptar.
Amiri dhe shoku i tij polic ishin në ndjekje të një personi të dyshuar. Nga raportimet e mediave, në incizime shihet i dyshuari duke bërtitur “Më godltni”.

https://www.facebook.com/NYPD/videos/2164260530558930/?t=0