Video/ Peshkaqeni “dem” mbi 400 kg shfaqet në Himarë


Pas atij në Durrës, një tjetër peshkaqen bie në rrjetat e peshkatarëve.

Peshkaqeni i llojit “dem” është kapur një ditë më parë në zonën e Himarës.

Peshkaqeni është i gjatë rreth 4 metra dhe peshon rreth 412 kg.

Nga peshkatarët cilësohet specie e rrezi.kshme.