Video/Nuk kane fund gafat e presidentit të KE, pas dehjes,shfaqet me këpucë të ndryshme


President i Komisionit Europian, Jean Claude Junker, i njohur tashmë për historitë e tij me alkolin, është bërë prej kohësh objekt taIIjesh në internet.

Ai është rikthyer sërish në qendër të vëmendjes këtë herë për shkak se ka veshur dy këpucë me ngjyra të ndryshme, një kafe e një të zezë.

Gjatë një konference për shtyp ishte njëra nga asistentet e tij që e njofton për këtë fakt.

Ai më pas shkon prapa skene për t’u ndërruar. Video e kësaj situate qesharake është shpfrëndarë në Twiter nga “Voice of Europë” me shenimin:

Ja shefi i BE Juncker, i cili dëshiron një ushtri të BE. Ai mban një konferencë shtypi me një këpucë të zezë dhe një ngjyrë kafe…