VIDEO/Martojne motren e vetme,kjo është surpriza që i bejne 7 vëllezërit


7 vëllezërit kanë befasuar motrën e tyre në pritje të martesës së saj, me këtë rutinë valle epike.

Me vetëm 6 orë prova ata e kanë dhënë një shfaqje të madhe për të. Vëllai më i ri është 15 vjeç dhe më i madhi është 46 vjeç.

Shikojeni videon: