Video e një vajze duke mbjellë lule çmendi rrjetin, shihni arsyen pse


Kjo video eshte bere virale ne rrjet dhe po e shikojne te gjithe!

“Katie po mbjell lule” është emri i videos që po çmend rrjetin.

Ajo mori mbi 8 milion klikime vetëm në 2 orë. Shumë persona mbetën të habitur dhe e shpërndanë videon në profilet e tyre personale.

Shikoni videon më poshtë për të zbuluar se çfarë e bën kaq të veçantë këtë vajz.