Vendosi të bëjë udhëtim me dashnoren, gruaja i kap në aeroport dhe bën skandal


Një episod i pakëndshëm është regjistruar në Jose Maria Cordova, në Kolumbi.

Një burrë i tha gruas së vet se do të shkonte për një udhëtim jashtë vendit, por bashkëshortja vendosi që ta ndiqte për të parë se çfarë planesh kishte.

Kur e zbuloi, u shokua dhe mbeti pa fjalë.

Burri kishte planifikuar që bënte një udhëtim me dashnoren e tij, por situata në aeroport u rëndua.

Gruaja ka zbuluar që bashkëshorti i saj do të bënte një udhëtim me dashnoren e tij dhe pikërisht në momentin e check-in ajo ndërhyn.

Skena është filmuar nga një pasagjer në aeroportin Jose Maria Cordova, në Kolumbi, duke u bërë video virale.

Në pamje shfaqet bashkëshortja që ka kapur nga flokët dashnoren, teksa burri përpiqet ta qetësojë. /k.k/noa.al/