Vajza bën thonjtë me tipsa, reagimi i të dashurit të saj verior kur e merr vesh është shokues


Mentaliteti i popullit shqiptar është ndryshe nga ai i popujve të tjerë të huaj.

Shqiptarët gjithnjë preferojnë të bien në sy me veshjen apo me kapardisjen e tyre.

Karakterizohemi si një ndër popujt më të bukur, kështu që nuk është nevoja të ekspozojmë veten me sjellje të tepruara.

Vajzat janë gjithnjë pak më mendjehapura se djemtë dhe kanë qejf të mbajnë veten duke blerë rroba apo aksesorë të shtrenjtë.

Kurimi i thonjve është etikë dhe duart ngjajnë më bukur të kuruara me thonj të një gjatësie normale dhe jo të ekzagjeruara.

Meshkujt shqiptarë gjithnjë janë pak fanatikë kur vjen pjesa tek femra e tyre. Ata duan t’i shohin ato të rregullohen vetëm për ta, për shkak kjo edhe të egos mashkullore.

Shkak i konfliktit midis një çifti nga veriu janë bërë thonjtë falso që vajza vendosi të vinte.

Ajo ia tregoi të dashurit të saj, por reagimi i tij ishte i papritur.

*Pasi lexuat bisedat, cili mendoni se ka të drejtë?