Urdhri i parë i Gjeneral Sandër Lleshi: Jo kafe në lokale gjatë orarit të punës


Një ditë pasi ka marrë detyrën e zëvendës ministrit të Brendshëm, me kompetencat e dhëna nga Kryeministri për të ushtruar detyrën e ministrit, Gjeneral Sandër Lleshi ka zbuluar karakterin e tij prej ushtaraku me urdhrin e parë për të gjithë vartësit e tij.

Burime zyrtare për “BalkanWeb” bëjnë me dije se Lleshi ka nxjerre një urdhër të brendshëm që ndalon rreptësisht gjatë ditëve të punës frekuentimi i kafeneve, restoranteve, njësive tregtare e çfarëdo mjedisi publik jashtë vendndodhjes për arsye pune nga punonjësit e ministrisë së Brendshme (përveçse për raste festash apo fatkeqësisht familjare dhe vetëm me lejen e eprorit).

Mësohet se të njëjtën gjë i ka kërkuar Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Shtetit për uniformat blu.