Ura qe lidh Rusine me Ukrainen, më e madhja në Europë e ndërtuar nga rusët në kohë rekord


Pasi Rusia sulmoi Ukrainën dhe mori zonën e Kri mesë, ata iu futën punës që të lidhnin këtë zonë me Rusinë. Ata ndërtuan në kohë rekord urën më të mëdha në Europë, mbi detin e Zi, e cila bën të munduar lidhjen e Kri mesë me Krasnodarin, qytet rus.

U deshën mijëra njerëz dhe 27 muaj për të ndërtuar një urë prej 19 km që lidh Kri menë me kontinentin e Rusisë. Ura e Kri mesë u hap fillimisht për veturat.

Videoja u prodhua nga pamjet e fotografuara gjatë muajve të gjatë të ndërtimit për të përkujtuar datën në nder të të gjithë punës së vështirë për të vënë në jetë projektin.

Ndërsa ura tashmë është funksionale, ende nuk është përfunduar. Pjesa e dytë, e cila është menduar për trenat, është ende në ndërtim e sipër dhe do të jetë gati vitin e ardhshëm.