Ua çfarë monstre! Ruhuni nga ky taksisti në video


Ndoshta i ka ndodhur dhe dikujt nga ju por nuk e keni kuptuar se nga ju ka ardhur kjo e keqe. Tani mund ta merrni me mend pasi të lexoni këtë shkrim.

Me siguri i keni vënë re vendet e shënjuara vetëm për taksitë në Tiranë, e ndoshta ajo që nuk keni ditur është se taksistët paguajnë taksë vjetore të konsiderueshme për atë vend.

Por përtej këtyre, JOQ ka bërë publik një të kapur në flagrancë, teksa një shofer-taksist i ka çarë gomat një makine që kishte parkuar në vendin e rezervuar për të.

Në video shihet se si shoferi hap dyert e taksisë, hyn mes tyre dhe me një kaçavidë në dorë i çan gomat mjetit të parkuar në vendin e tij.

https://youtu.be/BRvol0LB0J4