U tha se humbl katër gishta, ja çfarë dëmtlmesh ka marrë efektivja e “Shqiponjave” (Foto)


Gjatë protestës para Parlamentit të banorëve të ‘Astirit’, një punonjëse policie mbeti e d.ëmtuar. Banorët tentuan të çajnë kordonin për të hyrë në Parlament si dhe hodhën sh.ashka.

Por, në tentativë për të larguar një sha.shkë, mbeti e pIago.sur Ina Muka, 24 vjeçe, efektive e forcave “Shqiponja”. Në fillim u raportua se policja në fjalë kishte hu-mbur katër gishta, por në fotot e publikuara së fundi gjendja është pak më e lehtë.