U shfaq me pIagë në trup, banorja e Astirit e veshur bukur dhe tepër e kuruar mes demokratëve, kandidate për Këshillin Kombëtar të PD


Sot në mbledhjen e Kuvendit të PD është shfaqur një nga banoret e Astirit video e së cilës u bë virale nëpër rrjet pasi tregonte shenjat në kurrizin e saj të cilat pretendonte se ishin si pasojë e dh unës së policëve në protestën para parlamentit.

Lindita Protoduari është shfaqur e veshur bukur dhe e kuruar deri ne detaj mes demokratëve.

Jo vetëm kaq por ajo është edhe kandidate për Këshillin Kombëtar të PD mes 350 kandidatëve.

Kujtojmë se në media u aludua edhe mundësia se shënjat që zonja tregonte para kamerave mund te ishin të bëra me bojë.

Ndërkohë s’ na mbetet gjë tjetër veçse të presim rezultatin e numërimit të votave për të parë nëse Lindita do të jetë fituesve

https://www.facebook.com/newsbomb.al/videos/740783192955417/?t=0