U jep të hanë 3 fëmijëve të zbathur, por njëri nga ata ndalon së ngrëni dhe thotë diçka që të bën të Iotosh


Një burrë kishte vendosur tu jepte të hanin një vakt 3 fëmijëve të zbathur në rrugë. Pasi porositi ushqimin, burri thirri fëmijët e rrugës dhe i uli të uleshin në tryezë brenda për të ngrënë së bashku.

Por ajo që ishte më prekëse ishte kur njëri prej fëmijëve pushoi së ngrëni, dhe burri pyeti pse, fëmija u përgjigj se donte ta çonte ushqimin nënës së tij, kështu që edhe nëna e tij të mund të shijonte diçka të mirë.

Pas përgjigjes së fëmijës, njeriu i mirë shkoi të urdhëronte një tjetër racion që fëmija të ruante për nënën e tij. Perëndia bekoftë”, këtë njeri për mirësinë e tij