U aku zua se merrte 300 euro për provim nga studentët, dorëhiqet pedagogu i Arkitekturës


Një pedagog në Universitetin Politikenik ka dhënë dorëheqjen. Bëhet fjalë për pedagog të Arkitekutrës, Thanas Nushi i cili është dorëhequr pas aku zave të shumta që ka marrë nga studentët.

Lajmi është konfirmuar nga studentë, të cilët janë ishin të pranishëm në një mbledhje që u zhvillua në këtë fakultet.

Pedagogu Nushi është shënjestruar si i korr uptuar nga studentët, duke marrë 300 euro për provim.

Mbrëmjen e sotme janë zhvilluar mbledhje pedagog – student në fakultetin e Arkitekturës dhe atë të Ekonomikut. Në këto mbledhje studentët kanë shprehur shqetësimet e tyre, të cilat i kanë parashtuar edhe në protestë.