Theu rendin dhe sigurinë publike/ Procedohet penaIisht ‘ithtari’ i Bashës, i fejuari i gazetares që nxin Shqipërinë në mediat pranë PD dhe ato ruse

Policia e Shtetit ka njoftuar ditën e sotme se ka proceduar penaIisht 14 persona që kanë kryer veprat e kundërligjshme të kundërshtimit të punonjësit të policisë dhe prishjes së qetësisë publike gjatë protestës së djeshme të opozitës para Kuvendit të Shqipërisë. Pjesmarrësit kanë tentuar të ça.jnë kordonin e policisë dhe kanë kundërshtuar punonjësit e policisë, … Continue reading Theu rendin dhe sigurinë publike/ Procedohet penaIisht ‘ithtari’ i Bashës, i fejuari i gazetares që nxin Shqipërinë në mediat pranë PD dhe ato ruse