Temperaturat e ulëta në Evropë,gjendet i ngrlre ne stol shqiptari


I ftohti ka shkaktuar edhe vi*timën e parë të tij.

Bëhet fjalë për një shqiptar 47 vjeç, i cili ka humbur ka humbur je-tën në Milano, Itali.

Një kalimtar i rastit ka gjetur trupln e shqiptarit në një stol.

Ishte ora 09:15 minuta kur policia e Milanos ka marrë telefonatën për një person të v*ekur në rrugën ‘Sidoli’ dhe më pas është zbuluar se bëhej fjalë për një qytetar shqiptar.

Sipas IlGiornos, policia thotë se ai ka ndërruar jetë nga i ftohti pasi në trupin e tij nuk ka pasur shenja dh*ne apo të ndonjë k*imi tjetër.

Në xhep ai kishte pasur disa monedha.