Të gjithë e kemi brenda, tetëvjeçarja që i rrah zemra jashtë kraharorit (VIDEO)


Kur Virsaviya Borun lindi në Rusi, mjekët i dhanë një prognozë të zymtë.

Gjendja e saj njihet si Pentalogjia e Kantrelit, e cila ndalon rritjen e kafazit të brinjëve duke lënë zemrën të ekspozuar dhe të mbuluar vetëm me një shtresë të hollë të lëkurës.

Derisa 90 përqind e foshnjave me gjendjen e saj vdesin që në lindje, Virsviya po vazhdon ta  mundë këtë gjendje dhe e ëma e saj pëlqen ta ndajë historinë e saj të pabesueshme në rrjete sociale.