Tajlandezët çmenden pas Trejsi Sejdinit dhe bëjnë atë që nuk pritej


Trejsi Sejdini, vajza që përfaqësoi Shqipërinë në Miss Universe ka rrëmbyer jo vetëm zemrat e shqiptarëve.

Bukuroshja shqiptare bëri që Tajlandezët të çmenden pas saj, duke bërë që ata të hapin faqe të shumta që mbështesin Treisin.

Ndërsa në këtë vigjilje Krishtlindjesh, tajlandezët kanë uruar me një video ku shihet Trejsi e veshur si Elf duke kërcyer.