Studenti i verbër i thotë Ramës: Ti nuk pranon asgjë, kot që merrem me ju


Në studion e emisionit “Opinion” ka mbërritur sonte një student me aftësi të kufizuara, me probleme me mungesën e shikimit.

Studenti i verbër: Zoti Edi Rama, mbylli për dy minuta sytë ti dhe qeveria që të kuptoni si do të ndjeheni. Pse nuk zbatoni ligjin që na jep të drejtën për studime falas.

Edi Rama: Nuk e di këtë pjesë nuk e njoh mirë.

Studenti i verbër: Ju gjithmonë na fyeni, na quani, qorra, sakatë. Vetëm sonte e ke përmendur disa herë fjalën “qorr”

Edi Rama: Nuk i përdor këto fjalë.

Studenti i verbër: Ti nuk pranon asgjë, kot që merrem me ju.

Ai më pas ka bërë ët ditur se është student Drejtësie, viti i dytë, bachelor.

“Te universiteti publik më kruan tarifën e plotë, megjithëse ligji me jep disa të drejta, për studime falas. Universiteti privat në të cilin studioj, ë pranoi me bursë 100 për qind”, sqaroi studenti.