Studenti çohet në këmbë përpara Ramës: Po më suImojnë në rrjetet sociale se jam koordinator i FRESSH-it


Mbrëmjen e djeshme në emisionin Top Shoë Kryeministri Edi Rama zhvilloi një dialog me studentët, të cilët prej 7 ditësh protestojnë dhe kërkojnë plotësimin e 8 kërkesave të tyre. Mirëpo në rradhët e panelit e mori fjalën një prej djemve, i cili nga vëzhgimet në profilin e tij ‘Facebook’ vërehet që është pjesëtar i Forumit të Rinisë Eurosocialiste të Shqipërisë (FRESSH).

Mariano Prifti u ngrit një moment në këmbë dhe u drejtua drejt kamerave, duke pranuar se është koordinator i FRESSH dhe po sumlohet nga portalet.

Dialogu mes kyeministrit dhe studentit:

Studenti: Zoti kryeministër më fal një sekondë se po na degjen erojnë në rrjetet sociale. Po na etiketojnë si të FRESSH. Jam student I universitetit “Aleksandër Moisiu” , jam aktiv dhe kjo nuk më pengon mua të jem këtu të kerkoj të drejtat e mija.

Rama: Po ç’ke ti mos u revoIto

Studenti: Po na degjene rojnë masivisht. Unë jam koordinator por kjo nuk më pengon të përfaqësoj kauzën e studentëve

Rama: Çke ti pse shqetësohesh. Edhe mua më thonë, ja të dal edhe unë te kamera. Nuk jam nakrortafikant, nuk jam krlmlnel. Ulu tani të lutem .