Skandalet në Facebook nuk paskan të ndaluar….


Skandalet në Facebook nuk paskan të ndaluar. Krijuesi i Facebook-ut, Mark Zuckerberg ka bërë një deklartë e cila ka shokuar përdoruesit e tij.

Ai ka pranuar se kompania e tij lexon të gjitha mesazhet e shkëmbyera midis përdoruesave.

Facebook lexon të gjitha tesktet dhe fotot/videot të shkëmbyera, në mënyrë që ato të mos jenë materiale të jashtë-ligjshme!