Si t’i largoni rrudhat në fytyrë, vetëm përmes sodës së bukës


Shumica e grave marrin trajtime të veçanta të fytyrës për të Iuftuar procesin e plakjes.

Ka produkte të ndryshme në treg që Iuftojnë pamjen e puçrave të fytyrës, pikave të errëta, rrathëve të errët rreth syve dhe rrudhave, por shumica e tyre janë të shtrenjta dhe humbin efektivitetin e tyre në një kohë shumë të shkurtër, transmeton lajmi.net.

Ky anti-infIamator i fuqlshëm, anti-oksldues dhe një agjent antibi otik ka gamë të gjerë të përfitimeve shëndetësore.

Recetën mund ta ndiqni më poshtë:Uthull molle,Sodë buke,½-ta e gotës ujë,½-ta e limonit,mjaltë.

Udhësuesit:

Merrni ujin, shtrydhni limonin dhe vendosni të gjithë përbërësit që përmendëm më lart. Përzieni mirë derisa të merrni një përzierje homogjene. Aplikoni atë në fytyrën tuaj dhe lini të qëndrojë brenda natës. Përsëriteni procedurën çdo natë para se të shkoni në gjumë për 1 muaj.