Si do të kishte dukur Michael Jackson nëse ai kurrë nuk e kishte modifikuar fytyrën e tij


Michael Jackson është simbol i një epoke të tërë në botën muzikore. Ishte ai që bëri një nga kontributet më të mëdha në evolucionin e muzikës, vallëzimit dhe modës. Sidoqoftë, ashtu si të gjithë geniet, ai kishte rrallësitë e tij, i cila u reflektua drejtpërdrejt në pamjen e tij.

Dicasocial vendosi të krahasojë se si këngëtarja ndryshoi gjatë viteve dhe t’ju tregojë një fotografi që sipas specialistëve portretizon Xhekson në moshën 50 vjeç nëse ai nuk i është nënshtruar ndonjë op eracioni plastik.