Shqiptari shpallet kampion bote në dy kategori, shikojeni momentin


Adriatik Cami është kampion bote në kategoritë WKF dhe WIPU
Kampioni nga Dibra hodhi në knock-out kundërshtarin nga Maroku që në raundin e dytë, duke bërë të vetët rripin e dy titujve.

Në salllën sportive “Feti Borova”, takimi nisi në malore për Camin, që iu imponua grushtave dhe dominimit të kundërshtarit, por i ruajti forcat për të gjetur goditjet fatale në raundin e dytë.

Disa godltje të sinkronizuara të Camit detyruar kundërshtarin 22 vjeçar të dorëzohet, duke i dhënë të drejtë shqiptarit për të vendosur në brez dy titujt.

https://www.facebook.com/adi.cami1/videos/2158143644247702/?t=0