Shoferi sheh djalin e vogël duke qarë kur hipën në autobus. Por ja çfarë bën ai kur i sheh duart fëmijës


Shoferi i autobusit në pasqyrën e pasme vuri re se një djalë i vogël qante në heshtje.

Kur e pyeti atë çfarë kishte, ai i tregoi duart e tij të ngrira.

Shoferi menjëherë i mori dorezat e veta dhe i vendosi ata tek djaloshi i vogël duke thënë: “Do të bëhesh mirë.”

Pasi e çoi ​​djalë e vogël në shkollë, ai mori autobusin në një ndalesë të pazakontë.

Ai siguroi kapele dhe doreza për djalin e vogël, duke u zotuar për të siguruar që ai kurrë nuk do të duhet të ngrinte në të ftohtin e hidhur.

“Unë jam një gjysh, ju e dini. Askush nuk dëshiron që një fëmijë të vuajë kështu, “tha ai. Por ai nuk u ndal atje.

Ai hyri në bibliotekën e shkollës gjatë ditës dhe tha se nëse ndonjë fëmijë tjetër dukej kapele apo doreza, ai do të ishte i lumtur t’i ndihmonte gjithashtu!