Shiti makinën për studimet e vajzës, ajo që merr pas 21 vitesh e bën të qajë (Video)


Zotëri Harmen e kishte shitur veturën e tij Ford 2D e prodhuar në vitin 1936 për t’i mbuluar shpenzimet e studimit të vajzës së saj.
Makina Ford 2D të vitit 1936 ishte objekti me i shtrejtë që kishte që kur ishte 16 vjeç, por më pas ishte detyruar që ta shiste pasi duheshin para për studimet e vajzës së tij Stephanie.

Vajza e tij, Stephanie e dinte shumë mirë dhe kështu u vu në kërkim të makinës së të atit, ku pas shumë vitesh e gjeti dhe e ribleu.

Pas disa muajsh nga blerja, organizoi një surprizë shumë të bukur në mënyrë të fshehtë bashkë me të mamanë, 21 vite pas shitjes së makinës së të atit.

Video’ja e postuar në Youtube nga vet Stephanie shihet se si babi i saj u gëzua dhe u emocionua aq shumë nga surpriza e vajzës.
shiko videon me poshte