Shefi më i mirë në botë u dhuron 1260 makina dhe 400 apartamente punëtorëve për një arsye të mrekullueshme


Miliarderi indian ka befasuar stafin e tij duke u bërë dhuratën më speciale që ata kanë marrë ndonjëherë.

Savji Dholakia është miliarderi indian zemërgjerë i cili ka vendosur të befasojë stafin e tij të dalluar, duke u dhuruar atyre 1,260 vetura të reja dhe 400 apartamente

Ai ka thënë se synimi i tij është që të gjithë punëtorët e kompanisë që ai zotëron, Hare Krishna Exports të kenë nja apartament, veturë dhe stoli të tyre.

Apartamentet u janë dhënë atyre që tashmë kanë pasur vetura, ndërsa veturat atyre që nuk kanë pasur një të tillë.

Kjo kompani ka 5.500 punëtorë dhe në një program të ngjashëm, në vitin 2014 pronari i kompanisë kishte dhuruar 491 vetura dhe 207 apartamente