Sfida e kërcimit në rrugë i shkoi keq, e pësoi nga një veturë që lëvizte me shpejtësi (Video)


Jaylen Norwood ka dalë në mes të një rrugë në Floridë të Shteteve të Bashkuara, që të tregojë aftësitë e vallëzimit, si pjesë e sfidës #InMyFeelings.

Mirëpo, gjërat nuk shkuan si duhet, pasi aty befas arriti një veturë me shpejtësi dhe e përplasi të riun për asfalti.

Në sfond dëgjohen reagimet e të pranishmëve, që ende nuk e dinin për fatin e të riut, që mbeti i shtrirë. Por, për fat të mirë, përplasja i kishte shkaktuar vetëm lëndime të lehta.

Përmes rastit të Norwood dhe shumë të tjerëve që nuk e kaluan lehtë këtë sfidë, po kërkohet që të tjerat që e pranojnë, ta realizojnë në ambiente të sigurta. /Telegrafi/

https://youtu.be/oH3abWJF-Vk