Sali Berisha nxjer sekretin qe nuk e dinim per ministrin e ri te Brendshem


Ditën e djeshme u njoftua dorëheqja e Fatmir Xhafajt si ministër i Brendshëm dhe në vend të tij Rama propozoi Sandër Lleshin.

Mirëpo sipas një denoncimi të mbërritur në adresën e ish-kryeministrit Sali Berisha, Lleshi gjatë kohës që ka qenë këshilltar i Edi Ramës merrte dy rroga.

Njërën e merrte në Ministrinë e Mbrojtjes, e tjetrën në Kryeministri.

Denoncimi i plotë i ish-kryeministrit Sali Berisha:

Ministri i ri i brendshëm, Gjeneral me dy rroga shtetërore! sb ‘Miremengjes Dr, jam punonjes ne kryeministri. Desha t’ju informoj per nje skandal te Sander Lleshit. Ky ishte punonjesi i vetem qe merrte 2 rroga shteterore çdo muaj, nje rroge e merrte te ministria Mbrojtjes kurse rrogen tjeter e merrte si keshilltar i KM dhe parate e marra ne abuzim te plote nuk i ktheu ndonjehere perkundrazi kishte hallin qe te mos paguante dy here sigurimet shoqerore. Pra ky njeri tani qe behet minister, sa rroga do te marre??!’