Rrini gjatë në WhatsApp? Ja si mund të përfitoni edhe para


Ka shumë mënyra te thjeshta për të fituar para nga WhatsApp posaçërisht për ata që janë shumë të prirur për të përdorur WhatsApp dhe për ata që përdorin aplikacionin pa marrë ndonjë përfitim. Tani ju mund të përdorni WhatsApp për të fituar para ose indirekt kompania do t’ju japë para si shpërblim .

Ka miliona faqe në internet të përmbytura me artikuj, reklama dhe përmbajtje. Ka një mënyrë për të fituar para duke ndarë këtë përmbajtje të dobishme me kontaktet tuaja në WhatsApp.

Kur është fjala për këtë metodë, kjo është e gjitha në lidhje me përdorimin e shërbimeve të shkurtimit të URL-ve si Shorte.st, etj. Shërbimet e tilla të shkurtuara të URL-ve, sipas insmart, u lejojnë përdoruesve të fitojne para për çdo klikim dhe përdoruesi do të paguhet një shumë të caktuar parash!

Pasi të regjistroheni , eksploroni materiale si artikuj, lajme dhe video virale, njerëzit zakonisht pëlqejnë përmbajtje të tillë dhe duan të klikojnë në Link të tilla.

Pra, ndiqni këto hapa dhe filloni të bëni para online duke përdorur Whatsapp:

Vizito faqet e internetit të shkurtimit të URL-ve (për shembull, shorte.st),Regjistrohuni duke përdorur email-in tuaj ose hyni në Facebook,Merrni URL-në e çdo artikulli / faqe interneti që filloni të ndani me miqtë tuaj WhatsApp,Me pas kopjoni URL-në e shkurtua,Dërgoni këtë URL në sa më shumë kontaktet e WhatsApp tuaj sa të mundeni,Sa më shumë njerëz hynhyne në linkun për të lexuar përmbajtjen, aq më shumë para fitoni.