RENEA ka xhiruar aksionin ne Bularat (Video)


Të dielën në Bularat, policia zbatoi të gjitha procedurat standarte. Të paktën ky është konkluzioni paraprak i analizës së brendshme në radhët e uniformave blu dhe sidomos në repartin special RENEA, që qëIIoi mbi Konstandinos Kacifan.

Në videon e xhiruar gjatë akslonit, dalin veprimet e qarta në përmbushje të detyrës, në zbatim të ligjit për përdorimin e ar.mëve lu-ftarake, nga trupa policore elitare RENEA.

Ja video e xhiruar gjatë aksionit!