Reagon Duda Balje pasi iu publikua fotoja ku i duken të bre ndshmet


Ajo u bë pjesë e Kuvendit dhe papritur jeta e saj si një personazh publik u bë e bujshme pasi mediet rozë u mbushën me shkrime për format e saj duke u cilësuar si një nga deputetet më të bukura.

Vetëm para pak ditësh Duda Balje u komentua shumë për shkak të veshjes që mbante në një takim të Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazinë Gjinore, Persona të Pagjetur dhe Peticione pasi fundi ngjyrë blu që mbante veshur që i ekspozonte krejtësisht të bren dshmet.

Por e ftuar së fundmi në një emision, Duda u shpreh se fotoja ishte e vjetër, e para disa muajve në një takim shumë të rëndësishëm që deputetja ka zhvilluar.

“E kanë modifikuar vetëm për klikime. Ka shumë programe në ditët e sotme, që sigurisht vetëm për disa shikime më shumë, gazetarët e sotëm mund të bëjnë gjithçka,”- tregoi deputetja.intv.al