Qysh është me ia futë duart presidenti?Ja si i pergjigjet Monika pyetjes se sikletshme (Video)


Në intervistën e saj të fundit në ‘Zjarr Televizion’ në programin e Ismet Drishtit “Shkruaje në Akull”, Zonja e parë e Republikës së Shqipërisë dhe njëkohësisht edhe kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi, u përball me një pyetje jo pak të sikletshme.

Ismet Drishti iu drejtua zonjës Kryemadhi me humor se si është ‘me ia futë duart” presidenti i Republikës së Shqipërisë.

Monika Kryemadhi gjithashtu duke e marrë me sportivitet si pyetje, iu përgjigj Drishtit po me humor, pa harruar të cilësoj edhe faktin që edhe ajo është një prej personazheve kryesore në politikën shqiptare.

Për ma shumë shihni videon: