Puntori i pastrimit gjen nje qese me para,ajo qe ben me pas i habiti te gjithe


Kevin Ball gjeti një qese të zezë mbeturinash të mbushur plot me mijëra paund me vlerë prej 8 mijë eurosh.

Pas kësaj, kompania ku punonte Kevin ia dorëzoi qesen policisë së Lancashirit në Angli për të gjetur pronarin e saj. Mirëpo, kaluan muaj të tërë dhe askush nuk i tërhoqi.

Z. Hanson tha:

Shpresojmë t`i ndajmë paratë me punëtorët e tjerë dhe disa të tjera t`i japim për bamirësi”.

Epo, i gjetën dhe i kthyen në bankë në para të pastra. Pritën kaq kohë që të gjenin pronarin e tyre, në fund duhet thënë se punëtorët e kësaj kompanie që mbledhin plehra i meritojnë paratë.