Prinderit i blejne vezën prej çokollate femijes se tyre,por ajo çfarë gjenjne brenda i le pa fjale


Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në Britani, ku një fëmijë i pasionuar pas vezëve prej çokollate, lodrat e të cilave i bënte koleksion, ka gjetur një “dhuratë” të pazakontë në paketimin e ëmbëlsirës së preferuar.

Fëmija 5-vjeçar ka hapur paketimin plastik të dhuratës dhe ka gjetur një qese me dr..gë, të llojit met-amfet-amlnë kristaI, shkruan britanikja “Metro”

Fatmirësisht, në atë moment, pranë tij ka qenë vëllai i madh, i cili ka shmangur konsumimin dhe tragjedlnë e mundshme.

Vogëlushi ka hapur vezën për të gjetur dhuratën, që zakonisht vjen në pjesë të montueshme, por pasi ka parë qesen me pIuhur të bardhë, ka pyetur të vëllain se çfarë ishte.

“Daily Star” shkruan se ngjarja është regjistruar në zonën e Drumachose-s, në Belfast.

Ky rast është denon-cuar menjëherë në poIici, e cila pasi ka analizuar Iëndën e gjetur, ka dalë në konkluzionin se bëhej fjalë për dr…gë dhe ka nisur hetimet.