Prekëse/ Bie në k oma pasi Iind fëmijën, zgjohet pas 7 vitesh dhe takon vogëlushen e saj për herë të parë (Foto)


Një histori e trlshtë vjen nga Serbia, ku Danijela Kovacevic shkoi në spitaI për të lindur fëmijën e saj dhe për shkak të disa problemeve gjatë lindjes, 25-vjecarja bie në k oma.

Gruaja që prej vitit 2009 ka qëndruar në spitaI pa u përmendur, por fal mjekimeve dhe avancimit të mjekësisë, ajo arriti të zgjohet pas 7 vitesh në k oma, duke takuar kështu për herë të parë vajzën e saj, shkruan daily mail.

Ndërsa babai i saj ka rrëfyer se Danijela u zgjua në fillim kishte shtuar shumë kile, e ndërsa tani është shumë e gjallë dhe plot energji.