Prej 7 janarit do penaIizohet çdo “VIP a i fortë” që mban makinë me xhama të zinj


Çdo automjet që ka xhama të errësuar, qoftë i ndonjë VIP-I, politikani apo artisti nuk do mund të marrin asnjë shërbim.

Lajmin e bën të ditur Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor.

Në njoftim thuhet gjithashtu se Policia Rrugore po skedon dhe do penaIizojë këdo që ka xhama të zinj përfshi edhe serviset që e kryejnë këtë shërbim.