Plaku 182 vjeç tregon sekretin e jatëgjatësisë, ka ngrënë diçka që kurrë nuk do e hanim


Indiani i lindur në vitin 1835, ka tërhequr vëmendjen e gjithë njerëzve në botë. Mahashta Mûrasi thuhet se ka lindur më 6 janar 1835, në Bangalore.

Ai ka punuar si këpucëtar deri në vitin 1957. Kalojmë te pjesa më e rëndësishme e këtij lajmi, jetëgjatësia.

Pyetjen e jetëgjatësisë, Murasit ja ka bërë një doktor. ‘Tërë jetën kam pirë ujë të freskët dhe jam ushqyer vetëm me fruta dhe perime.

Unë gjithmonë kam konsumuar fruta të krimbur, sepse krimbi nuk i ha frutat e helmuara. Këshilla ime është që të ushqeheni shëndetshëm për një jetë më të gjatë“,- ka thënë ai.